Vårens mode på Metropol

Krystyna Stråle har gjort det igen. Hon fyllde ännu en gång Metropols restaurang med modeintresserade kvinnor som kommit för att se vad Krystynas klädbutik har att erbjuda för vår- och sommarkläder.

Hultsfred2009-04-25 04:05

Det har blivit en återkommande tradition att Kremi Mode anordnar storslagna modevisningar två gånger om året, en på hösten och en på våren. Tidigare i veckan bjöd butikens ägarinna Krystyna Stråle in till vårens upplaga av den populära modevisningen.
Kvinnor från när och fjärran vallfärdade till Metropol i Hultsfred för att ta del av vårens och sommarens dammode.
För dessa modeshower lockar inte enbart kvinnor från närområdet utan även långväga gäster och till vårens visning hade flera trogna kunder kommit ända från Stockholm och Västerås för att se vad Krystyna har att erbjuda i sin modebutik.
- Sammanlagt hade vi 127 gäster vid modeshowen och många av dessa var nya ansikten vilket är jätteroligt, säger Krystyna Stråle.

400 plagg
Till modevisningen hade Krystyna engagerat tio stycken lokala mannekänger som hade fullt upp under visningen. För under den tre timmar långa showen visade de sammanlagt upp 400 olika klädesplagg och varje mannekäng hade tolv ombyten var.
- Den yngsta av mannekängerna är endast 21 år gammal och den äldsta strax under 70 år. Allt gick otroligt bra och mannekängerna var helt underbara, säger Krystyna Stråle.
Men det var inte enbart klädesplagg som visades upp under modevisningen för Krystyna har ingått ett samarbete med en lokal skoaffär och en optiker vars produkter mannekängerna med glädje visade upp.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om