Vildfåret fångat på bild – är fåret Shaun på semester i Hultsfred?

Kan det möjligen vara Fåret Shaun som är på semester i Hultsfred? Ja likheten med barnprogramstjärna finns där i alla fall.

Fåret Shaun på semester i Hultsfred? Vildfåret som siktats flera gånger tycks ha hittat en bra boplats på gamla regementsområdet.

Fåret Shaun på semester i Hultsfred? Vildfåret som siktats flera gånger tycks ha hittat en bra boplats på gamla regementsområdet.

Foto:

Hultsfred2017-04-11 15:20

Som vi tidigare berättat har vildfåret siktats flera gånger. Bland annat vid Rondellen vid Silverdalsvägen. Men sitt huvudsakliga viste tycks den ha haft i närheten av gamla skjutbanan på regementsområdet bakom sjukhemmet, där den också blivit en väl bekant syn de senaste dagarna för flera hundägare som brukar promenera i området.

Men fortfarande är det oklart varifrån det kommer. Vilda får finns ju knappast i våra skogar. Så någonstans ifrån måste det ha ju ha kommit. Kanske är Shaun på rymmen från någon hage någonstans, eller från en transport. Vi försökte fråga om det, men fåret nekade.

– Nä ä ä ä ää, blev svaret. Kanske inte helt oväntat, förstås.

Hur som haver ser friheten ut att gå mot sitt slut. Enligt vad tidningen erfar pågår förberedelser för att försöka fånga in fåret Shaun. Inte minst för dess eget bästa. Får är ju flockdjur av naturen, och mår inte bra med att leva ensamma i skogen. Även om det nu finns hur mycket mat som helst.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om