Vill satsa på språk och resor

No 6 i Virserum satsar nytt. Delar av serveringen har bytts ut mot en butik för möbler och prylar. Dessutom finns planer på att arrangera gruppresor där den som vill börjar redan hemma med en gemensam språkkurs.

Det finns mycket 30-talsmöbler i Paul Waters och Marianne Vifell Waters butik, men även saker från andra årtionden.

Det finns mycket 30-talsmöbler i Paul Waters och Marianne Vifell Waters butik, men även saker från andra årtionden.

Foto:

Hultsfred2014-07-26 04:05


För ungefär ett och ett halvt år sedan öppnade Marianne Vifell Waters och Paul Waters sin servering No6 i Virserum.
I slutet av maj bestämde de sig för att låta serveringen få en ny inriktning. Nu är halva lokalen en butik med begagnade, utvalda möbler och prylar, och den andra halvan är kafé- och restaurangdel.
- Det var svårt att få tillräckligt mycket folk att komma regelbundet efter ett tag, och vi ville hitta något att bygga upp tillsammans med det vi redan startat och vända oss mot en större målgrupp, säger Marianne Vifell Waters.

Intresse för loppisar
Parets intresse för loppisar och auktioner gjorde att valet på en antik- och retrobutik som komplement till serveringen kändes självklart.
- Vi ville inte ha en loppis, utan det ska kännas utvalt och presenteras i en miljö som känns lockande. En del saker fixar vi också till själva för att de ska kännas moderna, säger Marianne Vifell Waters.
Det finns även planer på att börja sälja prylar via nätet, och att hjälpa butiker med en viss stil i större städer att hitta inredningsdetaljer.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om