Bra loppisår fortsätter med jultema

När Målilla-Mörlunda Lions Club ordnar med julloppis i Stellans lada dubblerar man öppetdagarna. "När vi ändå har grejerna framme, kände vi att vi vill prova. Vi har så himla mycket grejer", säger Carl-Ola Cademark.

Kul ska det bli att öppna dörrarna igen till Målilla-Mörlunda Lions Clubs julloppis i Stellans lada, tycker Carl-Ola Cademark.

Kul ska det bli att öppna dörrarna igen till Målilla-Mörlunda Lions Clubs julloppis i Stellans lada, tycker Carl-Ola Cademark.

Foto: Charlotte Madestam

Stora Aby2018-11-15 08:00

Det har verkligen varit stor generositet i år, Lionsklubben har fått mycket fint i gåva som nu söker ny ägare. Dessutom, när Kerstins Blomsteraffär stängde igen för gott, fick Målilla-Mörlunda Lions Club mycket kvarvarande prydnadssaker och annat till skänks.

– Försäljningen har gått lika bra i sommar som brukligt, säger Carl-Ola Cademark. Så första halvan av vårt verksamhetsår har vi kunnat fördela 52 800 kronor lokalt till bland annat BOND-insamlingen som Emma Nyberg i Främsteby står bakom, nationellt till Lions forskningsfond och internationellt till bland annat Asta och Göran Johanssons biståndsarbete till förmån för barn i Kenya, som man stöttat i flera år, och Operation Smile.

Julloppisen i Stellans lada i Stora Aby, mellan Mörlunda och Målilla, brukar vara lika välbesökt den. Det är inte ovanligt med kö, när klockan är slagen.

I år slår man dessutom till med två öppetdagar, så både nu på lördag och den 24 november, med exakt en månad kvar till julafton, håller man logdörren öppen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!