– Uppslutningen igår var jättebra. Då var det ungefär 70 personer som ställde upp vilket är fantastiskt för en fredagskväll. Vi drog igång vid 13 idag och har haft ungefär 60 sökande ute, men hittills har inte gjort några som helst nya fynd idag, säger TessanJigfjord, operativ chef för Missing people, strax efter klockan sju på lördagskvällen.

Vad blev resultatet av den sökning som ni genomförde igår?

– Vi fick tyvärr in lite olika tips på var hon senast var sedd igår. Det är ju sådana tips som man går efter så det blev att vi letade på lite fel ställen igår. Idag söker vi av grönområden, om hon hade varit någonstans i centrum hade hon ju blivit hittad.

Kommer de spår som ni hittade igår hjälpa er idag?

– De spår i form av kläder som vi hittade igår visade sig inte tillhöra kvinnan så det är inte något vi kan gå efter. Däremot är det ju positivt eftersom det visar på att de som letar är uppmärksamma och ifall vi stöter på något som tillhör henne så kommer vi att hitta det.

Under söndagen kommer Missing people ta vilodag.

– Men vi ger aldrig upp för än anhöriga eller polisen ber oss göra det. Det är svårt för att vi inte vet varför hon har försvunnit. Det är lättare när vi vet vad vi har att vänta och vad vi letar efter, men här har vi ingenting. Hon kanske inte ens är kvar i stan, säger TessanJigfjord som hoppas att deras efterlysningar på Facebook kommer ge nya sökuppslag.