Han vann miljonbelopp på turspelet

De tio stående raderna har hängt med i många år. Men så plötsligt slog det till och det med besked.

Thomas Arvidsson från Hultsfred vann 1,3 miljoner kronor när de stående Kenoraderna slog till. "Det känns underbart" säger han.

Thomas Arvidsson från Hultsfred vann 1,3 miljoner kronor när de stående Kenoraderna slog till. "Det känns underbart" säger han.

Foto: OLOF CARLSON

Hultsfred2019-03-19 10:15

Thomas Arvidsson från Hultsfred vann 1,3 miljoner kronor på Keno. "Grattis Thomas" hörs från alla håll när tidningen träffar honom på gågatan i Hultsfred och ställer den klassiska frågan "Vad ska du göra med pengarna?"

– Det blir till att renovera därhemma, säger Thomas Arvidsson. Det hade jag förstås tänkt göra i alla fall. Men nu blir det lite lättare. Bland annat ska jag byta värmesystem i huset. Så pengarna kommer väldigt väl till pass.

Sen blir det förstås en resa med familjen, sambon och de vuxna barnen. Maldiverna har nämnts i sammanhanget.

Thomas har spelat på samma rad i tre års tid. Tio likadana rader dessutom, så när det slår till, så blir det rejält. En insats på 100 kronor resulterade i en vinst på sammanlagt 1,3 miljoner. Eller om man så vill 130 000 per rad.

Raden är dessutom en kombination av nära och käras födelsedagssiffror. Inklusive hans egna. En taktik som alltså har visat sig fungera.

– Det känns riktigt bra, helt underbart, säger Thomas Arvidsson, en storvinst är vad jag har drömt om.

Det är inte första gången det blir vinst på Thomas stående rad, fast det här är den största. Tidigare har det handlat om några tusenlappar. Så det är "personbästa" med bred marginal.

Men han oroar sig inte speciellt mycket för alla de prövningar som nyblivna miljonärer kan utsättas för enligt tv-reklamen.

– Det är ju inte några orimliga pengar det handlar om, säger han. Så livet kommer att fortsätta som vanligt.

Fast lite guldkant lär det ju bli alla fall.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!