Och det blev en kväll man firade tillsammans. Antingen var spelare, supporter, sponsor med i någon av stödföreningarna. Tillsammans och gemenskap är ledorden i klubbens verksamhet. Alla är ju bitar i samma pussel, och fattas någon bit blir ju pusslet aldrig färdigt.

Det här arbetet med att foga ihop de olika delarna till en enhet är också grunden till att klubben för några veckor sedan fick ta emot Vimmerbys Idrottspris.

Under den här galan passade klubben också på att släppa en lite bomb. Spelaren Tobias Fridh är tillbaka i truppen igen, efter några seniorsäsonger i Oskarshamn och Tyringe.

Artikelbild

| Tobias Fridh är tillbaka i VH igen och han välkomnades hem av Jacob Karlsson.

Han välkomnades å det varmaste av spelaren Jacob Karlsson, som fick honom att dra på sig Vimmerbytröjan på scenen. Och den ska han förhoppningsvis känna sig hemmastadd i vad det lider.

Som på alla andra galor fanns det gott om personer att uppmärksamma. Som till exempel Felix Nyström, Olle Engqvist, Hugo Samuelsson och Rasmus Strömdahl. De blir de första som slutar gymnasiets Ishockeyprofil, där de kunnat förena studier med hockeyn.

Ordförande Marcus Samuelsson fick också chansen att föra ordet under kvällen. Han berättade om den stora renoveringen i ishallen, som dragit igång nu efter säsongen.

Under kvällen visades också en film, som berättar om hur det gick till en gång i tiden, när ishallen byggdes. Om hur eldsjälarna jobbade och slet för att kunna spela ishockey inomhus.