Hittades med skĂ€rskador – avled pĂ„ sjukhus

Den man som som hittades med skÀrskador i Malmö i gÄr har avlidit av sina skador, uppger polisen. En 59-Ärig man som inledningsvis varit anhÄllen för mordförsök ska förhöras under dagen.

En man fördes pÄ tisdagen till sjukhus med livshotande skador sedan han blivit utsatt för ett mordförsök pÄ Amiralsgatan i centrala Malmö. Arkivbild.

En man fördes pÄ tisdagen till sjukhus med livshotande skador sedan han blivit utsatt för ett mordförsök pÄ Amiralsgatan i centrala Malmö. Arkivbild.

Foto: Johan Nilsson/TT

Brott & Straff2021-01-27 10:05

– Det antrĂ€ffades en allvarligt skadad man utanför en fastighet pĂ„ Amiralsgatan. Ambulans förde honom till sjukhus, men senare under dagen kunde lĂ€kare konstatera att han hade avlidit till följd av de skador han Ă„samkats, sĂ€ger Malmöpolisens presstalesperson Nils Norling till TT.

Den avlidne mannen Àr i 60-ÄrsÄldern. Huruvida han var bekant med den brottsmisstÀnkte mannen vill polisen inte kommentera. Nils Norling understryker att polisen inte heller kan uttala sig om vilken typ av föremÄl som anvÀnts vid dÄdet, bara att det gett upphov till skÀrskador.

– Flera beslag har gjorts i utredningen, men nĂ„got nĂ€rmare om vad det handlar om kan jag inte gĂ„ in pĂ„.

Hittills har polisen talat med personer i nÀromrÄdet och under dagen Àr man pÄ plats igen med förhoppningen om att fÄ in fler uppgifter.

– Vi kommer att finnas dĂ€r och vi Ă€r i behov av mer information, sĂ€ger Nils Norling.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!