Försvunnen kvinna hittad död

Den 31-åriga kvinna som varit försvunnen sedan den 23 december i Landskrona har hittats död av polisen. Dödsorsaken är inte känd, men polisen utesluter inte att ett brott har begåtts.

Polis lämnar en industrifastighet i östra utkanten av Landskrona i samband med att en 31-årig kvinna som varit försvunnen sedan den 23 december hittats död.

Polis lämnar en industrifastighet i östra utkanten av Landskrona i samband med att en 31-årig kvinna som varit försvunnen sedan den 23 december hittats död.

Foto: Andreas Hillergren/TT

Brott2022-01-04 15:56

– Det kommer förmodligen ta lång tid innan vi kan säga något om dödsorsaken, säger polisens presskommunikatör Calle Persson till TT.

Kvinnan hittades utomhus på en plats i östra utkanten av staden, och platsen har nu spärrats av för en kriminalteknisk undersökning.

Kvinnan försvann kvällen före julafton, och en nära anhörig kontaktade då polisen. Då befann hon sig i sitt hem i Landskrona, men har sedan dess varit spårlöst borta. Enligt tidigare uppgifter hade en bekant då haft kontakt med henne vid fyratiden på morgonen den dagen.

I samband med att kvinnan försvann inleddes ett eftersökningsarbete, och polisen uteslöt då inte att kvinnan var bortförd mot sin vilja och en förundersökning om människorov inleddes. Det ska i dagsläget inte finnas någon misstänkt, uppger polisen som i övrigt är förtegen om ett eventuellt brott kan ha begåtts.

– Undersökningar pågår fortfarande i detta nu. Det är för tidigt att säga något som pekar åt ena eller andra hållet, säger Calle Persson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!