Polisen söker intensivt efter försvunnen kvinna

Polisen fortsätter söka efter en kvinna i Malmö som misstänks ha blivit bortförd mot sin vilja i slutet av förra veckan. Sedan tidigare sitter en man i 50-årsåldern anhållen efter larm om ett misstänkt människorov alternativt olaga frihetsberövande.

Polisens tekniker på plats vid Oxie på måndagen.

Polisens tekniker på plats vid Oxie på måndagen.

Foto: Johan Nilsson/TT

Brott2021-09-27 11:42

Observationer som gjorts har lett till att sökandet intensifierats i området Oxie med omnejd. Polisen är på plats med många enheter och kommer att fortsätta sökandet tills ärendet är löst, enligt presstalespersonen Rickard Lundqvist.

Under natten till lördagen fick polisen in en anmälan om en försvunnen kvinna. Snart greps en man som enligt polisen tidigare haft en relation med den förvunna kvinnan.

– Vi har inte kunnat komma i kontakt med henne och vi har information som tyder på att mannen varit inblandad i hennes försvinnande, säger polisens presstalesperson Nils Norling.

Polisen efterlyser även allmänhetens upplysningar rörande en silverfärgad bil som observerats i området vid tiden för försvinnandet.

Sent på måndagskvällen skrev polisen på sin sajt att den förvunna kvinnan ännu inte hittats och att arbetet på platsen kommer att fortsätta. Vidare meddelar polisen att ett område i Oxies västra delar är avspärrat för undersökning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!