Totalt har elva finska medborgare fått hjälp att lämna Sudan inför att uppdraget avslutas under torsdagen.
Finland, som inte har egen ambassad i Sudan, har haft en konsulär utryckningsgrupp i Djibouti – som blev centrum för flera länders evakueringsprocesser.
"Finland fick väldigt viktigt stöd med evakueringarna i synnerhet av Sverige och de övriga nordiska länderna samt Frankrike och Tyskland", skriver finska UD i pressmeddelandet.
Svenska utrikesdepartement har tidigare sagt till TT att svenskar som är kvar i Sudan fortfarande kan få hjälp vid flygplatsen, men att de måste ta sig dit själva.
"Sverige ställer avancerad flygkapacitet till förfogande från en flygplats norr om Khartum. Nära kontakt och samordning sker med andra länder vad gäller evakueringsmöjligheter. För dem som har möjlighet att ta sig till flygplatsen finns ännu plats på flyg. Situationen framöver är osäker och oförutsägbar", skriver UD:s presstjänst i ett mejl till TT.
Norge har samma princip. Enligt nyhetsbyrån NTB har landets utrikesdepartement aviserat en ny flygning från Khartum som avgår under torsdagsmorgonen.
– Alla som önskar plats på flyget ska ta med norskt pass eller uppehållstillstånd och komma till flygplatsen senast klockan 03 lokal tid, säger departementets pressekreterare Ragnhild Håland Simenstad till NTB.
Flygplatsen ligger drygt två mil norr om huvudstaden.
I söndags avgick en konvoj till flygplatsen från den franska ambassaden under franskt militärt beskydd. Konvojen transporterande bland andra all svensk personal från ambassaden i Sudan. De landade på Arlanda strax före klockan sju på tisdagsmorgonen.
Runt 150 svenska medborgare bedöms fortfarande vara kvar i Sudan.