"Järnforsenandan" lever vidare

Vandringslederna i kommunen är under upprustning. Ett arbete som engagerar i Järnforsens Samhällsförening. "Det är mycket som visar på fortsatt Järnforsenanda", säger ordförande Anne-Charlotte Cederberg.

Järnforsens Samhällsöfrening har hållit årsmöte med 25-talet personer närvarande.

Järnforsens Samhällsöfrening har hållit årsmöte med 25-talet personer närvarande.

Foto: Privat

Järnforsen2019-03-29 12:00

Då tänker hon också på den inlämnade motionen angående "spången" och det nya gymmet som är på gång, vilket diskuterades flitigt och väckte en hel del frågor på samhällsföreningens årsmöte, som lockade ett 25-tal personer till Violen.

– Allt sammantaget gör mig så glad, säger Anne-Charlotte Cederberg som omvaldes som ordförande.

I övrigt består styrelsen av Catarina Bogren, kassör, samt ledamöterna Katrin Geffe, Carolina Axelsson, Ronny Ohlsson. Nyval blev det på Linda Carlsén och Petra Vellinges, som efterträdde Fredrik Arvidsson och Emelie Pihl.

Under mötet tackades Helena och C-G Olausson för deras arbete och intresse under lång tid i ortens vandringsleder. En uppfräschning av vandringslederna har inletts i kommunen och det är i samband med det har en liten grupp satts ihop i föreningen, för att kolla extra på just det.

– Andreas Bäckström har med ett brinnande intresse tagit deras plats och uppmuntrades lite extra i förebyggande syfte, säger Anne-Charlotte Cederberg.

Ordförande Anne-Charlotte Cederberg gläda över Järnforsenandan.
Ordförande Anne-Charlotte Cederberg gläda över Järnforsenandan.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om