Fulla resenärer

Polisen i Jönköpings län fick på onsdagen rycka ut flera gånger för att ta hand om överförfriskade män på tåg. I ett fall gick en man på spåret, i ett annat fall greps en efterlyst person.

Jönköpings Län2017-11-10 20:00

Tågpersonal larmade om en berusad man som skulle resa från Tranås till Jönköping. Han var påverkad och ämnade inte betala för sig. Vid Nässjö resecentrum möttes tåget av polisen. Mannen klev av tåget men när han fick syn på polisen började han springa och lyckades springa från polispatrullen och lämna tågstationen. Flera polispatruller anslöt och hittade så småningom honom i närheten av tågstationen. Mannen, som var i 35-årsåldern, visade sig vara efterlyst av frivården.

I Jönköping uppförde sig en 50-årig man störande på ett tåg. Han fördes till sjukhus för att se över en skadad fot men fick därefter följa med till polishuset för att nyktra till.

Under dagen grep polisen i Jönköping en annan 50-årig man på tåget från Nässjö. Även han fick följa med till polisstationen på grund av berusning. Han misstänks även för narkotikabrott.

En 60-årig man som var berusad och gick mitt på spåret blev ytterligare en utryckning för polisen den aktuella dagen. Mannen greps av väktare innan polis tog över och körde honom till polisstationen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!