JUST NU: 35-ÅRINGEN HAR AVLIDIT AV SINA SKADOR

Den man i 35-årsåldern som tidigt i morse stacks ner i en bostad har avlidit på sjukhus. Det uppger polisen på lördagen. En man och en kvinna är gripna misstänkta för mord.

Foto: TT (arkiv)

Jönköpings Län2018-04-07 12:51

Det var strax innan klockan fyra på lördagsmorgonen som polisen larmades till en bostad i Vetlanda. En man i 35-årsåldern påträffades där svårt skadad efter att ha utsatts för våld med någon form av stickvapen, uppger polisen.

I bostaden fanns flera ytterligare personer och kort efter brottet kunde polisen gripa två personer i nära anslutning till platsen misstänkta för försök till mord. De gripna är en man i 25-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern - enligt obekräftade uppgifter till vår tidning är båda hemmahörande i Vetlanda kommun, varav den ene av dem på en mindre ort i kommunen.

Den 35-årige mannen skadades allvarligt och fördes med ambulans till sjukhus där han opererades akut för sina svåra skador, men hans liv gick inte att rädda.

Strax efter klockan 12.00 lördagen meddelade polisen att mannen avlidit av sina skador.

Händelsen rubriceras nu som mord.

Polisen arbetar nu intensivt för att få en bild av vad det är som har hänt. Bland annat har en teknisk undersökning utförts på platsen under morgonen och brottsplatsen kommer fortsatt att vara avspärrad, skriver man på sin hemsida.

Polisen arbetar även med att förhöra de misstänkta samt andra personer som kan ha uppgifter att lämna i ärendet.

Polisen söker också kontakt med de som ännu inte har pratat med polisen och som kan ha upplysningar att lämna, från platsen eller dylikt. Den som har information kan ringa 114 14.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!