Ägarna till Pinnarp ger sig inte

Paret Seegers som äger Pinnarp camping ger sig inte. Nu överklagar de förvaltningsrättens beslut om att allmänheten har rätt till badet vid camping. Nu vill paret att kammarrätten ger prövningstillstånd och omprövar förvaltningsrättens dom.

Foto:

Kinda2017-12-25 08:00

Miljö, bygg- och räddningsnämndens beslut om att allmänheten ska ha tillgång till badet vid Pinnarp Camping överklagades först av campingägarna, paret Seegers, till länsstyrelsen som gick på nämndens beslut.

En runda till

Seegers överklagade sedan vidare till förvaltningsrätten som avslog överklagandet och nu går Seegers en runda till och ansöker om prövningstillstånd hos kammarrätten för att få sätta upp den informationsskylt som nämnden beslutade om skulle bort ha bort.

Hot och rasism

Pinnarps Campings vd Annika Segeers anger som skäl i överklagan till kammarrätten ”att på grund av stora olägenheter med ej campande gäster har markägarna bestämt att försöka begränsa vistelse på området av dessa störande människor med en informationsskylt.

Seegers räknar upp elva punkter som hon anser är stora olägenheter. Dessa är bland annat , olagligt intrång, nedskräpning, vandalisering, inte betala avgift, hot, mobbing och rasism.

Rättelse i media

Seegers menar vidare i sitt överklagande att hon har rätt att sätta upp en informationsskylt vid entrén till campingen så att allmänheten vet vad som gäller på det inhängda området.

Seegers avslutar överklagan till kammarrätten med att man vill sätta upp informationsskylten, att man vill ha rättelse i media och på Kinda kommuns hemsida samt att man vill ha skadestånd till gjorde skada, både personligt och för företaget.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om