Alla tiders succé för musikalgrupp

En musikal full av värme, kärlek och respekt mot varandra bjöd musikalgruppen Kindmotkind(a) nyligen i Kuben på Värgårdsskolan Kisa. Det var ös och sväng hela tiden och aktörerna gav verkligen allt för sin publik.

Johny Johansson var stolt över sin Elvis-klädsel.

Johny Johansson var stolt över sin Elvis-klädsel.

Foto:

Kinda2017-04-28 16:00

120 biljetter var förbokade inför musikalgruppens framförande denna dag. Som välkomstkommitté vid entrén mötte deltagarna från Studieförbundet Vuxenskolan upp publiken. Therese Karlsson, Mathias Brandin Beltramo samt Cecilia Brandin Beltramo, som själva presenterade sig som oljan i maskineriet.

Genom en samverkan mellan Kinda kommun och studieförbundet Vuxenskolan har det under hösten och vintern drivits en studiecirkel med ämnet musikal.
Sedan starten i oktober 2016 har ledaren Louise Köhl träffat detta gäng varje vecka där de tränat, övat och umgåtts med varandra.
Studieförbundets Cecilia Brandin Beltramo, som är mycket glad över det fina samarbetet med Kinda kommun, välkomnade publiken med orden:
– Ute på vägen hit var det kallt, grått och snö blandat regn. Fast här inne är det fullt av värme och energi.
Hon fortsatte med att presentera ”dragskeppet” Louise Köhl och hennes medhjälpare Lovisa Andersson, Maja Köhl och Moa Hoffberg, som gör det hela möjligt.

Under de timmar som följde så bjöds besökarna på en bred repertoar inom kvällens tema, ”Känslor genom tiderna”. På scenen framfördes härliga tolkningar av Elvis Presley, Magnus Uggla, Lili och Susie, Samir och Viktor, Hasse Andersson med flera upp.
Deltagarna gav allt de kunde inför publiken och stämningen var på topp.
– Det är hårt att vara rockstjärna, ropade en av deltagarna när denne hade tömt sin energi under uppträdandet.

Gruppen framförde allt från solosång, till munspelande till dans.
När det hela var slut och medlemmarna åter igen hade ropats tillbaks för ett extranummer, så tog Cecilia Brandin Beltramo över mikrofonen igen, och kvällens underhållare tackades med varsin ros samt en liten porslinsängel.
– Vi skulle alla ha mycket att lära av dessa fantastiska människor, säger hon. Med all den kärlek, värme och respekt som dessa medlemmar visar och ger så skulle det inte finnas ett enda krig i världen, om vi tar till oss detta synsätt mot varandra, avslutar hon.

Under den följande mingelstunden fick tidningen ett möte med ledaren Louise Köhl.
– Detta är bland det bättre och roligaste jag gjort förklarar hon. Om man är på ett sämre humör inför våra träffar, så tar det inte lång tid innan man strålar av glädje. Det finns nog ingen annan så genuin grupp som denna. De är helt underbara avslutar Köhl.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om