Anna Käll tar över fiket i Horn

Anna Käll tar över konkursade Horns Café och Restaurang. Inom några veckor planerar hon att öppna verksamheten under namnet Annas Café. Det tidigare anställda får därmed fortsatt jobb.

Kinda2007-01-09 07:32

I förra veckan blev det äntligen klart vem som tar över Horns Café och Restaurang. Den 2 januari skrev Anna Käll under köpehandlingarna och nu jobbas det för fullt för att få lokalerna i ordning.
- Vi tänker starta upp lite försiktigt med caféverksamhet och bageri, berättar Anna Käll. Det blir lite kalla rätter som smörgåsar och sallader. Vi får ju inte laga mat av råvaror i lokalerna men ärtsoppa på torsdagar hoppas vi kunna göra.

Ej godkända lokaler
Just att lokalerna inte är godkända för restaurangverksamhet har varit det stora kruxet sen cafét gick i konkurs den 30 oktober. Nya, hårdare regler gör att det krävs ganska omfattande ombyggnation för att få godkännande som restaurangkök.
Enligt Anna Käll är målet på sikt att bygga om köket till ett fullödigt restaurangkök. Men även för att bereda smörgåsar och sallader krävs viss ombyggnation och det jobbar man just nu med.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om