Anrik spelbutik upphör i november

Det har varit på gång under en längre tid. Nu är det helt klart att Arturs Tobakshandel upphör. Istället blir det Coop Konsum som tar över ATG-utbudet i Kisa.

Om några veckor stänger Arturs Tobakshandel för gott. Istället flyttas ATG-utbudet över till Coop Konsum.

Om några veckor stänger Arturs Tobakshandel för gott. Istället flyttas ATG-utbudet över till Coop Konsum.

Foto:

Kinda2012-10-03 07:35


Katarina Svensson har drivit Arturs Tobakshandel i 21 år. Men snart är det slut. Den anrika spelbutiken på Storgatan i Kisa bommar igen för gott den 2 november.
- Självklart känns det lite vemodigt att lämna alla stamkunder, men samtidigt ska det bli väldigt skönt. Jag vill ha mer tid åt barnbarnen och kunna ta ut en riktig semester, säger Svensson.
Nya Arturs Tobakshandel AB, som är det korrekta företagsnamnet, har varit ute till försäljning sedan i våras. I går signerades avtalet som förkunnar att företaget köps upp av Coop Butiker & Stormarknader AB.

Komplett service
I praktiken innebär det att Coop Konsum tar över ATG-rättigheterna i Kisa. Även paketutlämningen från DHL ingår i den här dealen.
- Det känns väldigt bra. Sedan tidigare har vi ett samarbete med Svenska spel, Posten och Östgötatrafiken. Med ATG blir servicen komplett, säger butikschefen Michael Rosenqvist.
Coop Konsum tar över ATG-utbudet i början av november - i samma veva som Arturs Tobakshandel upphör.
- Inom kort inleds arbetet med att modernisera vår spelavdelning, säger Rosenqvist.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om