Castingteam till Kisa - på jakt efter en kille till huvudroll i ny film

Peter Grönlund som bland annat gjorde filmen "Tjuvheder" vilken vann fem guldbaggar är nu i start fasen för en ny film vid namn "Goliat". Under fredagskvällen kommer ett team till fritidsgården i Kisa för att provfilma och leta efter kandidaten till huvudrollen.

Kinda2017-03-10 15:22

"Tjuvheder" vann fem guldbaggar, och nu är man på jakt efter huvudrollsinnehavaren till nästa film med namnet "Goliat". En film som utspelar sig i en bortglömd bruksort någonstans i landet. När pappa Roland ska in på anstalt förväntas sextonårige sonen Kimmy ta över de kriminella affärerna och sörja för familjen, en uppgift han inte är redo för.

Filmen skildrar en pojkes brutala inträde i vuxenlivet och undersöker aspekter av socialt arv och patriarkala strukturer, i en tid då välfärden monteras ned och Sverige förändras.

Det som castingteamet söker är killar 15 till 17 år, svenskt/finlandssvenskt ursprung. Teamet meddelar att man inte behöver ha erfarenhet av skådespeleri innan. De letar efter nya ansikten. Filmningen kommer sedan att äga rum under sommaren. Så ni killar som är intresserade, se till att vara på fritidsgården på fredag kväll 10 mars klockan 19.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!