De äldres dag på torget

Sång och musik av Putte Skog, dansuppvisning, kör och sen tårta och kaffe på det. Pensionärerna verkade minst sagt nöjda med "De äldres dag" på Levande torg i går.

PRO stod för programmet under gårdagens levande torg.

PRO stod för programmet under gårdagens levande torg.

Foto:

Kinda2014-07-12 04:06


Kaffe och tårta enligt tradition, det verkade vara höjdpunkten på "De äldres dag" i går när kön ringlade sig över torget. Men besökarna fick minst sagt mer än bara tårta. På scenen bjöd Putte Skog på svängig sång och musik, kören Villtoner under ledning av Birgit Lindkvist med komp av Einar Samuelsson sjöng och PRO:s ordförande Hans-Lennart Johansson gav information. Dagen avslutades sedan med dansuppvisningen "Lätta Fötter" under ledning av Kerstin och Ingemar Karlsson.

PRO:s program
I går var det dags för det andra Levande torget för i år, denna gång var det "De äldres dag" och PRO stod för programmet. Ordförande Hans-Lennart Johansson tycker att dagen artade sig bra.
- Det går väldigt bra, vi är glada för att solen inte steker på oss. Putte spelade riktigt bra, de flesta av oss här är 40-talister och han spelar sådan musik som många av oss gillar, säger Hans-Lennart.

Kön ringlade sig lång när det bjöds på tårta.
Kön ringlade sig lång när det bjöds på tårta.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om