En energisprakande helg

Många samlade kraft på Rimforsa Strand i helgen.

Under helgen anordnade Rimforsa Strand en energiboosthelg för sina besökare. Helgen har ett återkommande tema som de arrangerar en gång om året. Foto: Anna Kjellberg

Under helgen anordnade Rimforsa Strand en energiboosthelg för sina besökare. Helgen har ett återkommande tema som de arrangerar en gång om året. Foto: Anna Kjellberg

Foto:

Kinda2015-11-16 07:58


I helgen samlades många besökare i Rimforsa för att fylla på sina energiförråd inför vintern. Det anordnades nämligen energiboosthelg på Rimforsa Strand.

Under lördagen föreläste Therése Van der Kruit med rubriken "Människan en hållbar resurs genom det individuella ledarskapet".

- Energiboosthelg är ett återkommande tema som vi har en gång om året. 22 personer har förbokat sig till helgen och sover även över. Sedan är det fler dagsgäster som kommer hit och deltar i till exempel en föreläsning, säger en av de anställda på Rimforsa Strand.

Helgens fullspäckade schema bjöd på bland annat på föreläsningar, massage, yoga, löpträningspass, make-up tips och dryckesprovningar.


Under lördagen höll Therése Van der Kruit en föreläsning om individuellt ledarskap för deltagarna. Therése Van der Kruit fick möjligheten att göra karriär internationellt inom ett IT outsourcing företag. Under denna period berättar hon att hon tappade bort sig själv och vad som var viktigt för henne.
Omkring 25 personer närvarade när Therése berättade om sin väg tillbaka från utmattning efter att hon gått in i väggen.

- Jag touchade inte väggen, jag sprang rakt in i den. För att kunna komma tillbaka var jag tvungen att ta reda på vad som saknades och vad som hade gått fel. Det var just det individuella ledarskapet. Jag hade inte tagit hand om mig själv. Jag hade inte skött min sömn, motion, hade inte ätit rätt, inte återhämtat mig och så vidare, säger Therése.

Läs mer i måndagens papperstidning

Helgens fullspäckade schema innehöll massage, yoga, löpträningspass, make-up tips och dryckesprovningar mm.  Foto: Anna Kjellberg
Helgens fullspäckade schema innehöll massage, yoga, löpträningspass, make-up tips och dryckesprovningar mm. Foto: Anna Kjellberg
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om