Gert-Åke omvald ordförande för Slätmons BK: ”Jag hoppas på en bra säsong”

Slätmons Bollklubb har haft årsmöte. Gert-Åke Andersson omvaldes som ordförande för klubben som har 87 medlemmar.

Gert-Åke Andersson omvaldes som ordförande för Slätmons BK. Foto: Lars-Göran Bexell

Gert-Åke Andersson omvaldes som ordförande för Slätmons BK. Foto: Lars-Göran Bexell

Foto:

Kinda2017-02-27 14:03

- Det har varit ett bra år ekonomiskt men sportslig har det varit lite sämre men vi är ett bra gäng, säger Gert-Åke Andersson.

Slätmon BK har haft sitt 61:e årsmöte i klubblokalen vid Bergavallen i Slätmon.

Bollklubben spelade förra året i division sex södra och med fyra inspelade poäng blev det sista plats i tabellen.
I slutet av juli avgjordes Slätmon-Pokalen och deltagande lag utöver hemmaklubben Kisa BK, Rimforsa IF och Hägerstad IF. 

Rimforsa IF vann pokalen efter vinst över Kisa BK i finalen med 2-0.
– En ny grej vi körde i slutet av juni förra året var bakluckeloppis på grusplan och det blev riktigt lyckat. Vi hade ett 30-tal försäljare på plats och en hel del besökare. Nu planerar vi för bakluckeloppis även i sommar och då blir det två gånger, säger Gert-Åke Andersson.

Bergavallens gäng ser även till att det är städat och fint utmed riksväg 23/34 mellan Kisa och Rimforsa och även att vandringsleden mellan Dansbo och Smedstorp är i toppskick.

– Här måste jag ge grabbarna en eloge som ställer upp väldigt bra. Det här ger klubben runt 13 000 kronor, säger Gert-Åke Andersson som omvaldes som ordförande på årsmötet.

Omval blev det även på vice ordförande Martin Johansson. 

Övriga i styrelsen är sekreterare Roger Jacobsson, kassör Roine Jacobsson och ledamöterna Claes Steisjö, Jonas Bohre, Peter Marcovic och Tobias Carlsson. Styrelseersättare är Per Carlsson och Tomas Bohre.

– Ekonomin i klubben är bra och vi gjorde ett plusresultat förra året på nära 7 000 kronor. Jag hoppas att det blir en bra säsong både sportsligt och ekonomiskt under 2017, säger Gert-Åke Andersson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!