Julfest med Lucia och underhållning

40 deltagare från PRO södra Kinda samlades under sin julfest på Stångågården i torsdags. Julfesten innehöll julgröt, skinksmörgås och underhållning.

Deltagare från Horns förskola ställde upp i ett luciatåg och besökte julfesten. Foto: Morgan Karlsson

Deltagare från Horns förskola ställde upp i ett luciatåg och besökte julfesten. Foto: Morgan Karlsson

Foto:

Kinda2017-12-17 15:00

Hälften av medlemmarna i PRO södra Kinda trotsade det hala väglaget och togs sig till Stångågården för att vara med under några trevliga timmar på organisationens julfest, vilket även avslutar verksamhetsåret.

Uppdukat bord

Julfesten inleddes med luciatåg från Horn förskola. Sedan tog ordförande Åke Eriksson mikrofonen och informerade deltagarna bland annat om det lotteri och julkärvar som fanns att köpa under dagen.

Serveringsbordet dukades upp med julgröt, skinksmörgåsar och samtliga tillbehör. Efter att medlemmarna ätit sig mätta var det så dags för dagens underhållare, Kaj Lärka, att äntra scenen.

Bondkomik

- Nu blir det lite bondkomik i hambotakt. Bondkomiken är en urgammal tradition som jag gör allt jag kan för att skaka liv i igen, informerar Lärka.

Här blandades sånger, dragspelsmusik med roliga historier. Även tomten hade vägen förbi Horn och stannade till under julfesten.

Kaj Lärka bjöd på bondkomik i hambotakt.
Kaj Lärka bjöd på bondkomik i hambotakt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om