Kindabygdens 70:e Lucia sökes

I dag går startskotten för att hitta Kindabygdens Lucia. I år är det den 70:e Lucian i oavbruten följd som ska utses.

Förra årets Lucia i Kinda blev Seema Qvarfordt. Vem blir årets ljusdrottning som är den 70:e i oavbruten följd. Foto: Per Svensson Borrud

Förra årets Lucia i Kinda blev Seema Qvarfordt. Vem blir årets ljusdrottning som är den 70:e i oavbruten följd. Foto: Per Svensson Borrud

Foto:

Kinda2017-09-29 13:00

Traditioner är till för att hållas. En tradition som i år firar 70 år är Kindabygdens Lucia och i dag går startskottet för att få in bilder på kandidater till årets ljusdrottning i Kinda.

Kröning i Horns kyrka
Förra årets Lucia var Seema Qvarfordt från Rimforsa. Nu söker vi alltså kandidater till årets Lucia i Kinda.
Högtiden och kröningen hålls traditionsenligt i Horns kyrka söndagen den 10 december klockan 16.00.

Alla flickor som har fyllt 15 år är välkomna att delta i tävlingen.

Bilder på aspiranter, som måste vara informerade om att de är med bland de inskickade bidragen, ska skickas in till Kinda-Postens redaktion på Torggatan 1, 590 36 Kisa.

Lucia 2017
Kuvertet ska vara märkt med Lucia 2017 och bilderna som ska vara relativt nytagna ska åtföljas av kandidatens namn, adress, telefonnummer och ålder.

Det går även bra att komma in på redaktionen med foto på kandidaterna. En jury kommer sedan att välja ut fem kandidater och bland dessa kommer 2017 års Lucia i Kindabygden utses och det är ni läsare som röstar.
70:e Luciatävlingen

För att få chansen att vara bland de fem Luciakandidaterna måste bilderna var Kinda-Postens redaktion tillhanda senast måndag 23 oktober klockan 16.00.

Varmt välkomna att delta i den 70:e Luciatävlingen i Kinda.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om