Kindatalangen i utvecklingslandslaget

Ydre MKs unga och mycket lovande förare Albin Nordh från Kisa är uttagen till utvecklingslandslaget i rally. Detta är gruppen just under de tre förarna som representerar Svenska Juniorlandslaget i rally 2018.

Ydre MKs unga och lovande förare Albin Nordh är uttagen till utvecklingslandslaget i rally. Foto: Göran Johansson

Ydre MKs unga och lovande förare Albin Nordh är uttagen till utvecklingslandslaget i rally. Foto: Göran Johansson

Foto:

Kinda2018-01-22 12:25

Det är fem mycket lovande unga talangfulla förare som finns i utvecklingslandslaget, där de ska få utbildning och stöttning för att kunna ta sig vidare i sina karriärer. Förhoppningen är ju både från förare och bilsportsförbundet att dessa fem ska ta klivet in i Juniorlandslaget.

-Jag har varit med och arbetat kring landslaget i snart sju år och aldrig har det känts så här bra för mig och jag tror det gäller även förarna när det gäller det landslagsupplägg som vi arbetar med nu, men samtidigt kan vi inte stanna upp, det finns mycket mer som kan utvecklas och mycket mer som vi redan har planer på för att ytterligare stötta landets duktiga landslagsförare, säger förbundskapten Magnus Lampert.

För Albin är det ett skönt avstamp in i 2018 års rallysäsong som inleds med SM/JSM i Vännäs första helgen i februari. Just nu pågår återmontage av bilen efter lackering och uppdatering. Ytterligare positiva nyheter om teamet kommer att presenteras inom kort.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om