Kisa Motorservice byter lokaler

Om några månader flyttar Kisa Motorservice till Karlebyområdet. - Det blir ett lyft för oss. I framtiden blir butiksdelen dubbelt så stor, säger Mats och Håkan Johansson.

Kisa Motorservice med ägarna Mats och Håkan Johansson i spetsen har köpt Horns Industriservice gamla lokaler för 2,7 miljoner kronor.

Kisa Motorservice med ägarna Mats och Håkan Johansson i spetsen har köpt Horns Industriservice gamla lokaler för 2,7 miljoner kronor.

Foto:

Kinda2014-07-09 08:43


Kisa Motorservice är ett anrikt familjeföretag som grundades 1979. Sedan början av 90-talet har företaget varit i de nuvarande lokalerna på Storgatan.
- Det är ett perfekt läge mitt i samhället. Men i takt med att verksamheten har utvecklats har vi blivit lite trångbodda, säger Mats Johansson som äger Kisa Motorservice tillsammans med brodern Håkan Johansson.

Flyttar i höst
Nu är det klart att Kisa Motorservice köper Horns Industriservice gamla lokaler på Tegelbruksvägen för 2,7 miljoner kronor.
- Vi får tillträde till fastigheten den 1 oktober. Förhoppningen är att flytten ska vara genomförd innan jul.
Både Mats och Håkan Johansson tror att företaget har goda möjligheter att fortsätta utvecklas på Karlebyområdet. Precis som i dag blir det butik, verkstad och lager.
- Det är perfekta lokaler för oss. Vi får tillgång till 900 kvadratmeter på ett plan, jämfört med dagens 600 kvadratmeter som är fördelade på två plan. Bland annat kommer butiksdelen att bli dubbelt så stor.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om