Kisaparken lever upp på allvar igen

De senaste åren har det varit relativt tyst om Kisa Folkets Park. Nu ska det bli ändring på det. På fredag arrangeras det en heldag i Kisaparken med bilutställning, marknadsknallar och musikunderhållning. Det stora dragplåstret är John Lindberg Trio.

Lars Brixlin och Kacka Hidsjö framför den stora dansbanan.

Lars Brixlin och Kacka Hidsjö framför den stora dansbanan.

Foto:

Kinda2014-06-03 06:48


Tack vare samarbetet med motorklubben Disorder går Kisa Folkets Park en ny vår till mötes. Det senaste året har det satsats både pengar och många ideella arbetstimmar på att rusta upp
parken.
Serveringen har fått ett rejält lyft, liksom den stora dansbanan.
- Det finns fortfarande mycket att göra, men vi har kommit en bra bit på vägen, säger Lars Brixlin som är ordförande i Disorder och vice ordförande i Kisaparken.
På fredag arrangeras det en heldag i Kisa Folkets Park.
- Det blir det största arrangemanget på säkert fyra-fem år. Vi vill att Kisaparken ska leva upp igen, säger Lars Brixlin och Kacka Hidsjö, som även hon är engagerad i de båda föreningarna.

Stor utställning
Under eftermiddagen genomförs det en stor utställning av gamla bilar och motorcyklar.
- Vi har varit i kontakt med flera motorklubbar i Östergötland och Småland. De flesta har aviserat att de kommer till Kisa på fredag, säger Lars Brixlin som hoppas på ett par hundra fordon.
De finaste bilarna/motorcyklarna får pris. I samband med utställningen kommer det att finnas ett tiotal marknadsknallar som säljer nostalgiprylar. Dessutom blir det godisregn för barnen. Under fredagskvällen blir det högklassig musikunderhållning. Fredrik "Frallan" Jonsson spelar på den stora dansbanan tillsammans med Surjo Benigh och Kjell Gustavsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om