Klubban går vidare hos Rotary

Under tisdagens förstärkta veckomöte var det dags för presidentskifte inom Kisa Rotaryklubb. Per-Anders Lindh lämnade under kvällen över klubban och halsbandet till Ann Bergman Gustafsson.

Asta Sandberg tackades för det värdefulla arbetet i köket.

Asta Sandberg tackades för det värdefulla arbetet i köket.

Foto:

Kinda2017-06-29 10:15

Det förstärkta mötet inleddes med en uppdukad sillbuffé. Under kvällens fortsättning bjöd dåvarande presidenten Per-Anders Lindh med frun Pia Lindh på en fin jordgubbstårta.

Lindh läste också upp det traditionella veckobrev som belyser arbetet hemma på gården, innan han kom in på kommande veckors program för medlemmarna.

Paret Lindh framförde också sin tacksamhet till några viktiga personer under året. Bland annat Asta Sandberg som alltid utför ett värdefullt arbete i köket. Även kvällens alla deltagare fick en snittblomma av paret. Sedan blev det så dags för ceremonin med presidentskiftet.

– Jag har haft ett samtal med Kurt Johansson och fått många kloka ord på vägen inför detta överlämnande, informerade Lindh. Detta känns både roligt och vemodigt, fast det bästa är ju att jag får en mycket bättre efterträdare, avslutade Lindh och lämnade över presidentklubban och halsbandet som bärs av klubbens president.

I trygga händer

Ann tackade Per-Anders Lindh för hans fantastiska år, och tog över uppgiften med tacksamhet.

– Jag har varit medlem under fem år, och detta känns bra, berättade Bergman Gustafsson. Jag har haft mycket bra företrädare och min ambition är att följa deras arbete. Själv är jag mycket stolt över det lokala arbetet vi gör då vi har kunnat stötta olika föreningar och verksamheter.

– Det känns bra, både klubban och klubben är nu i trygga händer, förklarade Lindh, och fortsatte berätta om den tre års period som presidentposten innebär.

Första året är man inkommande president, sedan är man president under ett år, och sedan följer ett tredje år som "past president", där man ansvarar för vissa poster och fonder.

Ann Bergman Gustafssons första klubbslag blir några minuter senare då hon avslutar kvällens möte.

Även halsbandet som skall bäras av presidenten fick byta sin bärare.
Även halsbandet som skall bäras av presidenten fick byta sin bärare.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om