Lärarnas julshow på Värgårdsskolan

Värgårdsskolans elever hade sin julavslutning i torsdags. Under denna avslutning brukar lärarteamet bjuda på en tillspetsad show. Så även denna gång.

Skolans lärare bjöd verkligen på sig själva under julshowen. Foto: Morgan Karlsson

Skolans lärare bjöd verkligen på sig själva under julshowen. Foto: Morgan Karlsson

Foto:

Kinda2017-12-27 09:30

Showens handling gick ut på att två tonårs killar satt i varsin fåtölj med en chipsskål och ”bläddrade runt” bland kanalerna på tv:n samt på olika filmklipp på datorn. Här visades ”Idol”, ”Smartare än en femteklassare”, ”Bingolotto” med mera.

Fullbokad slöjdsal

I varje programsekvens utspelades programmet på scenen av lärarna. Något som de gjorde med bravur. De bjöd eleverna på många goda skratt, där lärarteamen verkligen bjöd på sig själva fullt ut. Bland annat gjordes en parodi om den nya slöjdsalen.

Här användes den nya salen till alla möjliga ämnen, samt bastu för personalen. Slöjdläraren fick aldrig tid över till sina lektioner i den fullbokade slöjdsalen.

Trevliga upptåg

Showen avslutades med en musikvideo där skolans personal hade gjort en riktigt bra filmatisering på den populära låten ”Despacito”.

Rektor Johannes Kullered bjöd tillsammans med några lärare, på de musikaliska tonerna under den timma som showen ägde rum. Sedan fortsatte julavslutningen med fler roliga och trevliga upptåg för eleverna på Värgårdsskolan i Kisa.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om