Lindstedt sågar politiker

Kommunala bostadsstiftelsen Kindahus förre vd Lennart Lindstedt anser att många av Kindas politiker är hemmablinda, och att kommunen befinner sig på ett sluttande plan och saknar egentlig handlingskraft.

Kinda2007-09-05 06:30

Det framgår i en artikel i Hyresgästföreningens tidning Hem & Hyra där Lennart Lindstedt uttrycker sitt missnöje med hur kommunen sköts.
- Kommunen tar inte tillvara på de företag som knackar på dörren och vill etablera sig här. Jag känner åtminstone till fem företag som sökt mark men inte fått det de efterfrågat, trots att kommunen skulle kunna erbjuda det. För Kindahus innebär detta i slutändan onödigt många tomma lägenheter eftersom det handlar om uteblivna arbetstillfällen, säger Lennart Lindstedt till Hem & Hyra.
I artikeln anser Lennart Lindstedt även att Kinda kommun borde satsa mer på turism och exklusiva tomter.
- I Kinda kommun finns det över 400 sjöar. Varför utnyttjar man inte det och satsar på exklusiva villatomter med sjönära läge? För att inte tala om vilken potential naturen har vad det gäller att locka till sig turister. Allt detta skulle gynna flyttkedjan och fler skulle söka sig hit, vilket är en förutsättning för att Kinda ska kunna fortsätta utvecklas. Allt för många småkommuner sover gott och vaknar först när det enda som finns kvar är tomma lokaler och lägenheter.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om