Miljonregn över Kisa

En riklig vinstlott är såld i Kisa. Nollorna stod på rad då lotten skrapades på Coop i Kisa. Vinnaren av miljonen är en man från Kisa.

Lars Simonsson, Coops kassaledare, sålde nyligen en vinstlott, som gjorde en Kisabo till miljonär. Foto: Morgan Karlsson

Lars Simonsson, Coops kassaledare, sålde nyligen en vinstlott, som gjorde en Kisabo till miljonär. Foto: Morgan Karlsson

Foto:

Kinda2017-11-03 09:15

Vinstlotten är en Sverigelott som Folkspel står bakom. Folkspels största produkt är Bingolotten. Detta spelbolag ger tillbaka överskott till landets föreningsliv. Under 2016 så fick föreningslivet dela på 170 miljoner kronor.

Uppmärksamma vinsten

- Den nyblivna miljonären kom in i butiken, och hade med sig en vinstlott som han bytte mot nya lotter. Han fick de nya rosa lotterna som representerar Rosa bandet. Ett byte som gav god vinstmarginal, berättar Lars Simonsson, butikens kassaledare.

På torsdagen var en representant från spelföretaget på plats i butiken i Kisa för att uppmärksamma det hela lite extra.

Tidigare vinster

- Det är alltid lite roligt när sådant händer här på hemmaplan. Vinsten kommer skattefritt direkt in på vinnarens konto. Att det är skattefritt beror på att det är ett turspel och inte några frågor som skall besvaras, avslutar Simonsson.

På väggen vid förbutiken syns flertalet vinstogram på tidigare vinster av varierande belopp som sålts i butiken.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om