Minst en kommuninvånare blir miljonär på måndag

På måndag eftermiddag kommer minst en Kisabo att bli miljonär när Postkodlotteriet gör ett nedslag på torget i Kisa.

På måndag eftermiddag dyker Rickard Sjöberg upp på Stora torget i Kisa för att dela ut miljoner. Foto: Oskar Allerby

På måndag eftermiddag dyker Rickard Sjöberg upp på Stora torget i Kisa för att dela ut miljoner. Foto: Oskar Allerby

Foto:

Kinda2017-12-16 09:45

- Så här långt i år har Postkodlotteriet inneburit 17 miljonärer runt om i Östergötland. På måndag kommer det att bli minst en ny miljonär på torget i Kisa, säger Eva Voors, pressansvarig på Postkodlotteriet i Stockholm.

Under förra året var Postkodlotteriets intäkter 3 460 miljoner kronor. 40 procent eller 1 349 miljoner kronor gick tillbaka till lottköparna i form av vinster. Efter att kostnaderna för att driva lotteriet var betalda, 28 procent eller 963 miljoner kronor, så gick överskottet på 32 procent eller 1 109 miljoner kronor till lotteriets 53 förmånstagare.

På måndag eftermiddag rullar Postkodlotteriet in till Kisa och Stora torget. På plats kommer en scen byggas och tre tält ställas upp där det bland annat kommer att bjudas på fika och information om lotteriet.

Och som sagt minst en miljonär kommer att presenteras på Stora torget i Kisa på måndag eftermiddag och den som delar ut pengar både till höger och vänster är programledaren själv, Richard Sjöberg.

Vilka Kisabor har nu chans att vinna allt från 5 000 kronor till miljonen på måndag.

- Det håller vi på in i det sista. Det är jättehemligt, säger Eva Voors.

Enda ledtråden tidningen kan ge är att det kommer att bli personer med Postkodslott/er som har antingen postnummer 590 36 eller 590 37 eller 590 38.

På måndag kommer säkert några Kisabor att ta en sväng runt granen på Stora torget för att fira att kassan har blivit extra stor lagom till jul.

Det hela kommer att spelas in och sändas på TV 4 nästa fredag.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om