Musikalprojekt i Kisa

Frågan i rubriken går till just dig. Kisa församling har nämligen dragit i gång ett stort musikalprojekt som ska mynna ut i minst fyra föreställningar. Nu på lördag finns det möjlighet att gå på audition och "visa upp sig".

Församlingspedagogen Daniel Lindström (t h) och kyrkomusikern Anders Z Larsson har en viktig roll i musikalprojektet.

Församlingspedagogen Daniel Lindström (t h) och kyrkomusikern Anders Z Larsson har en viktig roll i musikalprojektet.

Foto:

Kinda2008-08-28 07:03


Future Dreams.
Så heter den musikal som ska ha premiär den 13 mars i Kisa kyrka. Bakom idén står församlingspedagogen Daniel Lindström.
- Jag har haft ett liknande projekt på Gotland och det blev jättelyckat. Förhoppningen är att det här ska locka många Kindabor att delta, säger han.
Lindström ska ha hand om manuset och regin, medan kyrkomusikern Anders Z Larsson ska ansvara för kören och den musikaliska biten.

Tolv år och uppåt
Ta en titt i faktarutan om ni vill bekanta er med musikalen. För det är snabba ryck för de som vill vara med. Redan nu på lördag hålls det en audition i församlingsgården.
Innan det ska man kontakta antingen Daniel Lindström eller Anders Z Larsson - för att bli tilldelad en tid.
- Än så länge har sex-sju personer anmält sitt intresse. På lördag blir ett tillfälle att sjunga och visa upp sig, berättar Anders Z Larsson.
Alla är välkomna.
Från tolv år och uppåt.
- Tanken är att musikalen ska sträcka sig över alla generationer, säger kyrkomusiker Larsson.
Sammanlagt rör det sig om ett 20-tal roller i musikalen som är strax över två timmar lång. Utöver det behövs ett tiotal biroller, dansare, människor till kören och andra uppgifter såsom ljud, ljus och kostym.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om