Ny frisörsalong i Horn

För sju år sedan var Stella Dubecs högsta dröm att bli makeup-artist, men efter råd och funderingar insåg hon att det skulle bli svårt att hitta jobb. Hon fick då ett tips om att bli frisör och den då 15-åriga Stella bestämde sig, hon skulle bli frisör. I dag öppnar hon sin andra egna frisörsalong, Stellas Green Beauty som ligger mitt i Horns samhälle.

I dag öppnar Stella Dubec sin nya frisörsalong.

I dag öppnar Stella Dubec sin nya frisörsalong.

Foto:

Kinda2014-05-09 06:54


Stella Dubec är uppvuxen i Målilla. När hon var 16 år och skulle välja gymnasium var valet enkelt, hon skulle bli frisör. Tillsammans med en kompis flyttade hon till Linköping för att plugga.
När Stella läste sista året fick hon anställning på en salong i Linköping där hon även senare fortsatte att göra sin praktik.
I samma veva startade hon eget företag.
- Det började med att jag fick en idé att jag skulle åka runt och klippa folk hemma. Vi kallade det klipp-partyn och det blev väldigt populärt, det gjorde jag på helgerna och det är något jag fortfarande gör då och då.

Hyrde en stol
Företaget gick bra och helgen efter Stellas studentexamen började hon jobba. Hon hyrde en stol på en salong i Linköping i nästan ett år.
- Sen bestämde jag mig, eftersom det var så hög hyra i Linköping och jag ville ha eget så kollade jag runt efter andra lokaler, och av en ren slump hittade jag en i Mjölby och beslöt mig för att starta en egen salong.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om