Med ett nytt kök öppnade Anna-Lena Monell och Sofie Didi sin serveringslokal en månad senare än planerat. Efter en trög start har allt gått spikrakt uppåt och redan nu börjar de båda entreprenörerna fila på nästa års säsong. En säsong som förmodligen för med sig ett nytt koncept till anläggningen vid Stångån.
- För oss kändes det lite som att börja om från början när vi inledde säsongen. Med ett nytt kök och nya rutiner var det mycket man skulle komma in i. Allt gick lite trögt, med alldeles för mycket regn, men efter Hornmarken har det varit en kanonsäsong, säger Monell och Didi.
Nu är campingsäsongen i Horn inne på sina två avslutande veckor. Under sommaren har över 6 500 räksmörgåsar tillagats samtidigt som omkring 25 000 matgäster har serverats. Trots den tröga starten har det med andra ord varit fullt sjå på Horncampingen där, förutom de båda entreprenörerna, även jobbat åtta sommar-
anställda.
- När jag genomförde min första säsong hade jag bara hjälp av några nära och kära, det tycker jag är ett tecken på hur mycket verksamheten har ökat här de senaste åren, säger Monell.
Läs mer i tisdagens tidning
Nytt ska bli ännu nyare
En försenad säsong börjar lida mot sitt slut på Hornåbergs camping.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!