Populära motorkvällar i Horn

Onsdagarna i Horn innebär motorkvällar under sommaren. Sedan någon månad tillbaka öppnades sommarens temakvällar på Horns Café, och parkeringen utanför fylls med bilar som väcker uppmärksamhet.

Bilarna strömmade till under onsdagens motorkväll i Horn. Foto: Morgan Karlsson

Bilarna strömmade till under onsdagens motorkväll i Horn. Foto: Morgan Karlsson

Foto:

Kinda2017-07-07 11:30

Ebon Söderberg tog över caféverksamheten i Horn med start den 1 maj. Sedan dess har det varit full fart och långa dagar för Söderberg. Fast de arbetande timmarna har gett valuta.

Kön allt längre

– Matserveringen ökar med antalet kunder och smörgåstårtorna och de övriga bakverken säljer bra. Den 25 maj testade vi att ha en pizzakväll, vilket resulterade i att 180 pizzor passerade ugnen, berättade Ebon Söderberg.

Hon informerar vidare att de två första motorkvällarna regnade bort, fast sedan har det strömmat till besökare under dessa onsdagar. Likaså denna onsdag då de fina bilarna rullade in undan för undan på parkeringen och kön vid kassan byggdes allt längre.

Lite längre in i lokalen samlades gästerna och det rådde en avslappnad stämning, och många samtal kring bilmodeller och årsmodeller fördes runt borden innan Putte och Anne-Marie Skog tog över underhållningen. Så här hoppas hon att det skall fortsätta då motorkvällarna fortgår augusti ut.

Ebon Söderberg som har arbetat själv de flesta av de öppna dagarna sedan den 1 maj, passar på att ta in lite mer hjälp under de speciella dagarna, och denna kväll var det full fart med beställningar från à la carte menyn och lite gott till glasen.

Ny idé väntar

Samtidigt är det bara någon dag kvar till den stora händelsen med Hornmarken. Då är det verkligen full fart på caféet. Fast Söderberg verkar ha koll på läget och vet vad som skall göras och vad som väntar under dessa marknadskvällar.

Ännu en idé som hon har är att arrangera någon form av sportvisning på tv och öppen pub. Fast detta får vänta ett tag, avslutade hon innan hon fick gå ut i köket igen.

Den snygga baren hittas lite längre in i lokalen hos Horns Café.
Den snygga baren hittas lite längre in i lokalen hos Horns Café.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om