Programmet spikat för sommarens allsång i Kisa

Nu är programmet för Kisaallsången på Kisa hembygdsgård den 25 juli spikad. Nu allsångsledare blir Stellan Franzén från Linköping och som konferencier kommer Inger Nilsson agera.

Inger Nilsson kommer att vara konferencier på allsångskvällen på Kisa hembygdsgård i sommar. Foto: Lars-Göran Bexell

Inger Nilsson kommer att vara konferencier på allsångskvällen på Kisa hembygdsgård i sommar. Foto: Lars-Göran Bexell

Foto:

Kinda2017-05-05 05:58

Förra året tackade Kisaallsång till Bertil Minnes husband för sig och så gjorde även allsångsledaren Willy Svahn. Nu har allsångsföreningen med ordförande Anders Nilsson i spetsen spikat sommarens allsångskvällsprogram.

Ny allsångsledare blir Stellan Franzén från Linköping, musiker med lång erfarenhet. På 1960-talet bildade han Linköpings bandet Tebes som han var trogen fram till 1985. På senare år framträder Stellan med duon Frasses band som är flitigt anlitade i Östergötland och Småland. Stellan kommer att leda allsången tillsammans med Inger Nilsson som även kommer att agera konferencier under tisdagskvällen.

Förra veckan skrev vår tidning om att Gunhild Carling var klar till allsången. Nu är det även klart att kören Joyvoice Kinda, med ett 70-tal medlemmar, kommer att medverka och de sjunger välkända pop. rock och soulhits.

En lovande artist som dyker upp under allsångskvällen är 12-årige Albin Märsund från Söderköping. Han blev känd för det svenska folket när han i höstas deltog i tävlingen Supershowen i SVT:s Barnkanalen. Albin gjorde stor succé och blev fyra i finalen. 6 000 sökte till tävlingen.

Det nya husbandet leds av Carina E Nilsson, pianist från Stockholm. Med över 6 000 spelningar i bagaget och drygt 250 framträdande per år är Carina en av landets mest anlitade och uppskattade pianister och kapellmästare. Övriga i bandet är trummisen och Kisa-bördige Kjell Gustavsson, som deltagit i alla tio tidigare allsångskvällar samt Conrad Boqvist, gitarr och Magnus Eugenson, bas. De båda sistnämnda har bland annat jobbat med Charlotte Perelli, Måns Zelmerlöv och Sanna Nielsen. Arrangörerna har även klart med en hemlig gäst som är en publikfavorit och känd både i Sverige och utomlands.

- Vi är oerhört glada att den här artisten kommer till Kisa. Det kommer att bli en oförglömlig upplevelse, säger Anders Nilsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om