Resor, blommor och sång i Linnékyrkan

Nyligen besökte Birgitta och Eimer Lieberth Linnékyrkan i Kisa, då de var på plats för att underhålla med musik och sång, berätta om resor och visa bilder från Birgittas år som reseledare.

Eimer och Birgitta Lieberth underhöll besökarna på Linnékyrkan på flera imponerande sätt. Foto: Anders Olaison

Eimer och Birgitta Lieberth underhöll besökarna på Linnékyrkan på flera imponerande sätt. Foto: Anders Olaison

Foto:

Kinda2017-11-03 12:00

Träffen i Linnékyrkan, Kisa, för daglediga, samlade ett 50-tal deltagare. Dagens medverkande var Birgitta och Eimer Lieberth från Horn. Birgitta visade bilder från en lång rad resor där hon varit reseledare.

Fint program

Det var bland annat bilder på tusentals vackra tulpaner i Keukenhof och även från den stora blomsterparaden i Holland. Ett bildsvep från ön Mainau som ligger i Bodensjön i södra Tyskland visades upp. Besökarna fick också följa med på resor till Alperna i Österrike och Moseldalen i Tyskland.

I det fina programmet ingick även fina naturbilder från Horn, under årets fyra årstider. Birgitta Lieberth sjöng flera sånger medan hon spelade gitarr, med maken Eimer Lieberth som ackompanjatör på dragspel.

Bland sångerna kan nämnas "Gud i naturen", "Än en gång skall tulpanerna blomma", "Tankar vid en milsten" och "I en gyllene kaross." Birgitta sjöng även "I lustgården" i duett med Anders Olaison. Olaison avslutade med en andakt och inbjöd även till årets sista dagledigträff framöver, då det blir både julsånger och julgröt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om