Responsen från kunderna avgjorde

Arbetet med den nya Frendo butiken fortgår förfullt, dock dröjer det en stund till innan allt är klart för öppning. "Ser verkligen fram emot detta"

Andreas Holm har många grejer som skall finna sin rätta plats, innan allt är klart för öppning av den nya macken. Foto: Morgan Karlsson

Andreas Holm har många grejer som skall finna sin rätta plats, innan allt är klart för öppning av den nya macken. Foto: Morgan Karlsson

Foto:

Kinda2017-10-13 14:00

Ingen har väl undgått arbetet med den nya Frendo butiken i Kisa. Ett stort arbete som pågått under en tid.

Ny utmaning

En tid och ett arbete som förhoppningsvis resulterar i något riktigt bra, säger Andreas Holm, ägare och VD för Ah Bensin och Livs i Kisa AB Frendo.

Jag har drivit verksamheten sedan år 2000, då som Statoilmack. Under 2009 beslöt sig Statoil för att ta bort den bemannade macken, varpå jag beslöt mig för att driva butiken vidare under namnet Frendo. Vilket för mig var en ny utmaning.

Nu ytterligare åtta år senare är det så dags att ta nästa steg, med en större nybyggd butik eller mack. Detta blir en nytändning för såväl kunder, personal och inte minst för mig själv, berättar Holm.

November månad

Innan jag bestämde hur allt skulle se ut så har jag rest runt och besökt både nya och gamla mackar och butiker där jag sedan plockat det bästa av det bästa för att testa här hos oss.

Det som är ett fokus för mig är att det ska bli mer praktiskt lättarbetat i macken och en bättre arbetsmiljö. Detta blir väl även en testbutik inom organisationen, där de har varit med till viss del under arbetet.

Andreas Holm berättade vidare att trots att arbetet håller tidsplanen går det ännu inte säga när den nya lokalen står färdig, utan det är något som kommer märkas den dagen det är dags, någon gång under november.

Positiv respons

Då kommer kunderna att gå in som vanligt genom den gamla entrén och vidare in i den nya macken. Några veckor efter öppnandet av de nya lokalerna kommer den gamla macken att rivas och marken där återställas.

Jag ser fram emot detta, fast den egentliga invigningen väntar vi med tills vi känner att vi är igång och att allt är på plats. Budgeten för detta är planerad till mellan fem och sex miljoner kronor, och då jag hela tiden fått en positiv respons från kunderna så vågar jag satsa på detta.

Den gamla macken har vi vuxit ur, och jag har väl gått och planerat detta under fem år, avslutar Andreas Holm

Andreas Holm ser fram mot att få välkomna kunderna till den nya macken.
Andreas Holm ser fram mot att få välkomna kunderna till den nya macken.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om