Ronny Eriksson i Österbymo

Det var 15 år sedan Ronny Eriksson senast gästade Österbymo, då gjorde han succé. I lördags var han tillbaka i kulturverkstan i Österbymo igen. Med sin föreställning "Hopkok" fick han en stor publik att mer än nöjda lämna lokalen efteråt.

I helgen besökte Ronny Eriksson kulturverkstan i Österbymo.

I helgen besökte Ronny Eriksson kulturverkstan i Österbymo.

Foto:

Kinda2014-04-07 06:47


Ronny Eriksson är en komiker och sångare uppväxt i Norrlands skogar. Efter att han i ett år turnerat med Riksteatern och spelat sin föreställning Hopkok på runt 70 ställen så har nu Ronny och hans pianist Benneth Fagerlund själva åkt runt med showen och upprätt "lite här och där".
- Det är såna här ställen som är roligast att spela på, i byar, det är samma sorts folk som hemifrån, de vet vad det handlar om, säger Ronny själv efter föreställningen.

Drömmar, politik och ödet
Det var närmare 200 personer som under lördagskvällen fick sig en rejäl portion med skratt. Ronny Eriksson inledde sin show med att säga att han var glad över att få vara tillbaka, sedan berättade han för publiken att "de i Österbymo minsann har lika många invånare som New York, per capita". Efter det startade han med en sång där han berättade om sig själv, redan i den lockade han publiken till skratt och efter det gick skämt och sånger i ett.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om