Singelsläpp för Jenny Wall

Kindatjejen Jenny Wall släpper en ny singel i morgon den 9 augusti. "Upp igen" handlar om psykisk ohälsa och målet med låten är att förmedla hopp. Singeln är en upptakt till höstens EP.

Foto:

Kinda2017-08-08 08:30

Jenny Wall släpper ny åter en ny singel med namnet "Upp igen". En låt som har en djup text fast med en bra och svängig rytm.

– Texten som jag skrivit själv handlar om psykisk ohälsa, vilket mycket av min musik gör för övrigt. Många har varit med om det, och jobbar hårt för att ta sig ur detta. Musiken har varit min räddning, då texterna har blivit som min dagbok.

Det kan ibland kännas lite naket och utlämnande att framföra låtar om hur man mår, fast mitt mål är samtidigt att kunna förmedla hopp och rädda andra som befinner sig i denna ohälsa.

Jenny Wall och musikerna har tillbringat mycket av sommaren i studion där de arbetat med och slipat på låtarna som nu är klara för höstens EP. Walls förra singel släpptes för exakt ett år sedan. "Upp igen" kommer att släppas på Spotify, och Jenny Wall hoppas nu på många nya spelningar framöver.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om