Skrälläge för Rimforsa

Arvid Borell: "Har bra chans att störa Linköping".

Bra poängutdelning. Tillsammans har Jonas Karlsson, Arvid Borell och Tobias Claesson noterats för 73 poäng på nio matcher.

Bra poängutdelning. Tillsammans har Jonas Karlsson, Arvid Borell och Tobias Claesson noterats för 73 poäng på nio matcher.

Foto:

Kinda2015-11-27 09:10


73 poäng på nio matcher. Jodå, visst har Rimforsas förstakedja infriat förväntningarna så här långt. Ikväll måste de fortsätta att leverera - när tabellettan FBC Linköping kommer till Åsundahallen.

Efter nio omgångar ligger Rimforsa IF sexa i division två.
En helt okej placering. Men känslan är att det finns mer att hämta hos det unga RIF-laget.

- Jag tycker att vi borde ha haft några poäng till. Stundtals har vi spelat riktigt bra. Men vår lägstanivå har varit lite för dålig, säger Arvid Borell.

En titt i poängligan visar att Rimforsas förstakedja med Arvid Borell, Tobias Claesson och Jonas Karlsson har hållit en mycket hög nivå så här långt.

Alla tre ligger topp-15 i seriens poängliga. Centern Arvid Borell är vassast med sina 27 poäng (7+20).

- Ja, det har känts bra. Tidigare säsonger har jag hoppat runt en del i femmorna och spelat på lite olika positioner. I år har jag fått mer förtroende och självklart underlättar det att spela med så duktiga målskyttar som Tobbe och Jonas. Vårt samarbete har fungerat bra, säger Borell.

Närmast väntar tabellettan FBC Linköping på hemmaplan. Dina tankar om den matchen?
- Det ska bli kul. FBC är duktiga, men vi har bra chans att störa dem. Jag känner flera av deras spelare sedan gymnasietiden och vet att de inte gillar vårt fysiska spel. De tycker nog inte att det är någon höjdare att åka ner till Rimforsa en fredagskväll.

Läs mer i fredagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om