Stjärnor på festival

Bulefestivalen har blivit en årlig sommartradition som lockar ydreborna man ur huse. När Bulefestivalen ägde rum i onsdags hade den extra stjärnglans i form av att Beatles-influerande bandet Liverpool gästade Österbymo.

Liverpool från Norrköping spelade Beatles-låtar.

Liverpool från Norrköping spelade Beatles-låtar.

Foto:

Kinda2005-07-29 06:53

Bulefestivalen arrangeras av Centrumföreningen i Österbymo och har blivit en riktig folkfest. De lokala handlarna har öppet i sina butiker och ordnar också festligheter så som bollkastning, pilkastning och andra trevliga aktiviteter för sina kunder under festivalkvällen.
Bulefestivalen brukar också innebära en del musikunderhållning. Årets upplaga av festivalen hade extra stjärnglans då Beatlesbandet Liverpool från Norrköping spelade. Liverpools sångare Olle Nilsson vann programmet Sikta mot stjärnorna då han framträdde som John Lennon och bandet har medverkat i melodifestivalen med låten "Love is all."
Torget var fullt av människor när Liverpool äntrade scenen och spelade klassiska Beatles-låtar som "Yellow submarine" She Loves you" och CanŽt buy me love"
Liverpool har många spelningar runt om i landet och trivs med att spela på sådana typer av evenemang som Bulefestivalen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om