Stor musikfest under Day And Night i parken

Samling vid pumpen har världspremiär. Den 3 juni väntar en stor fest i Kisa parken då ”2 Blyga Läppar” delar stora scenen med ”Drängarna”. Dessa två partyband gör ett samarbete under sommaren, och är bokade till Disorders Day And Night.

2 Blyga Läppar spelar återigen i Kisaparken den 3 juni tillsammans med ännu ett partyband, ”Drängarna” Foto: Morgan Karlsson

2 Blyga Läppar spelar återigen i Kisaparken den 3 juni tillsammans med ännu ett partyband, ”Drängarna” Foto: Morgan Karlsson

Foto: Arkivbild

Kinda2017-05-22 13:10

2 Blyga Läppar är bandet där succéerna avlöser varandra. Från starten i ett litet vardagsrum till utsålda spelningar över hela landet, har de lyckats ta Sverige med storm. 

Med flertalet platina och guldsinglar i bagaget tar bandet sikte på att göra sommaren 2017 till en enda fest.
Drängarna har sedan starten 1995 med ”Vill du bli min fru” givit ut 8 album fyllda med glada melodier bland annat ”Jösses lilla flicka”, ”Bärsärkagång” och ”Raggaren”. 

När Sunna-Robert, Olav i Fossen och Starke Mange intar scenen är det svårt att inte sjunga med. Det är fullt ös från början till slut.

Nu kommer snart 2 Blyga Läppar och Drängarna till Kisaparken och skapar ett herrejösses-party tillsammans med publiken.

Banden har inför sommarens turné släppt en gemensam singel, ”Iskall öl och Captain Morgan.” 
Låten har ingen spridningshjälp via radion, utan det är bandens fans som sprider denna ut i landet. 

Den gemensamma sommardängan streamas 14 000 till 15 000 gånger per dag.
– Idén till samspelningen väcktes under en spelning i Halmstad där vi båda uppträdde. Vi båda har ju oftast samma publik, och via vårt samarrangemang blir vi ju även mer konkurrenskraftigare, berättar 2 Blyga Läppars ena gitarrist och körsångare Linus Sundvall, som tillsammans med sångaren Uffe Bergstrand driver studion och bokningsbolaget Nöjeståget.
– Dessa fem spelningar som vi tillsammans ska göra under sommaren planerar vi till de större folkparkerna som vi vet kan ta emot en större publik, och då var tanken på Kisa självklar.

Samtidigt jobbar 2 Blyga Läppar på massa nytt material inför en ny skiva. Linus Sundvall berättar vidare att när fansen inte hör så mycket av bandet så jobbar de som hårdast.
– Sedan ”Kenneth and the Knutters” lade musiken på hyllan har det saknats ett dragplåster för parken, fast nu känns det som om vi funnit nytt hopp, säger Lars Brixlin från parkens styrelse.

Förra året kom 600 besökare då 2 Blyga Läppar gjorde sin första spelning i parken. 
Publiken den kvällen kallade det hela för ”Knuttersstämning”. De som har besökt parken med ”Knutters” på scenen vet vad de talar om.

Den 3 juni delar alltså dessa två band den stora scenen i Kisa parken. Lilla scenen kommer fyllas med trubadur och disco. Även puben flyttas ner till den lilla scenen.

Under dagen med start klockan tolv arrangerar den lokala klubben ”Disorder” sin traditionella utställning med många gamla fina bilar, så kallade jänkare.
Utställningen 2016 lockade 150 bilar. Under denna träff med namnet ”Day And Night” utlovas förutom utställningen och prisutdelning även tombola, tattoo samt mat.

Priser för bilarna delas ut i klasserna: Veteran 50,60, 70 tal, New Classic samt EPA och peoplersquo;s choise.
Kontaktpersonen från styrelsen utlovar besökarna en lång dag med riktigt bra drag.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om