Storvinst till Rimforsa

I helgen slog det till rejält för ett spelbolag i Rimforsa. Tio personer hade köpt var sin andel, i ett så kallat Mega-system på V75, för 224 kronor styck. Mycket pengar kan man tycka. Men när vinsten blev över 619 000 kronor var det nog ingen som klagade. I varje fall inte Jeanette Halldin som blev nästan 62 000 kronor rikare och nu blir det nytt kök där hemma.

Jeanette Halldin och Carina Eriksson är helnöjda efter storvinsten i Rimforsa.

Jeanette Halldin och Carina Eriksson är helnöjda efter storvinsten i Rimforsa.

Foto:

Kinda2003-02-12 08:25

Tio V75-spelare i Rimforsa skänker nog en tacksamhetens tanke till Carina Eriksson i dag. Det var Carina, som jobbar på ICA Supermarket, som konstruerade det så kallade Mega-system som slog till i helgen.
De tio betalade 224 kronor för var sin andel i systemet. Och som det gick hem. En sjua, 19 sexor och hela 147 femmor gav tillsammans en vinst på 619 424 kronor. En av vinnarna är Jeanette Halldin som själv jobbar på ICA.
- Vi är ju jätteglada, säger hon. Nu blir det ett nytt kök, det har vi funderat på länge men inte haft råd?
På ICA har man gjort Megasystem i ungefär tio veckor men aldrig varit i närheten av en så stor vinst. Och faktum är att det blev en skaplig vinst även för ett annat spelbolag i helgen. I det Lilla systemet hade var och en satsat 50 kronor och de kammade hem totalt 5 000 kronor.
Inte illa det heller. Konstruktör för det Lilla systemet är Inger Törnström tillsammans med just Jeanette Halldin. Fast den här helgen var förstås Carina Eriksson mästarkonstruktören.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om