Teaterkollo för ungdomar i Kisa – avslutningsföreställning på Vråken

Teaterföreningen Emirentia arrangerar teaterkollo för femte året. Dagkollot startar den 7 augusti och avslutas på fredagskvällen den 11 augusti med en inbjudan till föräldrar och anhöriga.

Jenny Leander, ordförande i Teaterföreningen Emerentia, ser fram emot teaterkollot under vecka 32. Foto: Morgan Karlsson

Jenny Leander, ordförande i Teaterföreningen Emerentia, ser fram emot teaterkollot under vecka 32. Foto: Morgan Karlsson

Foto:

Kinda2017-06-27 14:00

Jenny Leander, ordförande i teaterföreningen berättade att de tar emot 20 ungdomar under kollot med åldern sju till tolv år. Aktiviteterna pågår dagtid mellan kl 10 till 14.
– Manus skrivs tillsammans med deltagarna där de får vara med och påverka sina karaktärer. Detta med en blandning av högt och lågt. Jag ansvarar för kollot och har hjälp av Sandra Nåhdin samt min make, Nicklas Leander, förklarade Jenny Leander.

– Det roligt att genomföra dessa teaterkollon med ungdomarna, där själva aktiviteten är gratis. Däremot ska de för en mindre summa bli medlemmar i föreningen istället.

Platsen för kollot och det avslutande framträdandet är vid området Vråken i Kisa.
– Teaterföreningen Emerentia har planer för ett stort och spännande framträdande inför 2018, avslutar Leander.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om