Teknikchef med ett stort motorcykelintresse

I oktober går Lars- Erik Lindblad i pension efter en lång och trogen tjänst på Kinda Hus. Då kommer han att renovera några motorcyklar, två hus och kanske jobba lite.

Lars-Erik Lindblad är så gott som klar med sin Huskvarna Silverpilen med årsmodell 59, men det står ytterligare tre motorcyklar i garaget och bara väntar på att bli renoverade. Foto: Emilia Forsman

Lars-Erik Lindblad är så gott som klar med sin Huskvarna Silverpilen med årsmodell 59, men det står ytterligare tre motorcyklar i garaget och bara väntar på att bli renoverade. Foto: Emilia Forsman

Foto:

Kinda2007-07-30 07:20

Lars-Erik Lindblad är född i Småland, men flyttade till Kisa 1965 då han började jobba i anläggningsbranschen med att bygga broar och vägar.
Efter det fick han jobb på kommunen som arbetsingenjör där han var kvar i tio år.
För ungefär en månad sedan gick Lars- Erik Lindblad på semester och i oktober går han i pension, efter att ha jobbat som Teknikchef på Kinda Hus i 17 år.
- Det känns skönt, då har man tid med allt man tidigare har tänkt att man ska göra. Jag har många planer, säger han.
Några av dessa planer är bland annat att renovera fyra motorcyklar som han har stående i garaget, men även att renovera lite på huset och huset han och hans fru Solveig har på Öland.
- Det finns alltid något att göra. Motorcyklarna är ett gammalt ungdomsintresse och nu har jag nästan en likadan motorcykel som jag hade när jag var ung, säger Lars- Erik Lindblad.
Intresset för motorcyklar började redan i ungdomen när har var 16 år då han fick sin första motorcykel, en Huskvarna Silverpilen med årsmodell 1957.
- Jag har inte haft tid att åka omkring, men nu ska jag göra det.
Att ha motorcyklar som intresse är inte dyrt enligt Lars- Erik Lindblad, men det är svårt att hitta delar.
- Det tar mycket tid och det är något som jag hoppas att jag hinner med nu.
Men det kommer inte bara att var det stora intresset och husrenovering som kommer att ta upp hans tid.
- Jag kanske ska jobba lite också som konsult. Jag har fått några förfrågningar, men inte lovat något än. Det är endast mitt gamla jobb som jag har lovat.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om