Tjejernas kväll på Annas Café

Modevisning och middag.

Kinda2015-10-12 08:13


I lördagskväll anordnade Annas Café tjejkväll i Horn tillsammans med Capri Collection. Under kvällen kunde kvinnor i olika åldrar uppleva en modevisning, prova kläder och avnjuta en uppdukad buffé.

30 anmälda gäster deltog på tjejkvällen som anordnades i helgen på Annas Café. Konceptet med modevisning och middag har anordnats två gånger om året sedan 2012 och är ett samarbete mellan Annas Café och Capri Collection.

- Vi kände att vi ville testa något nytt, sen träffade vi Jennie och Lina från Capri Collection i Höganlid för några år sedan och på den vägen är det. Det har varit ett stort intresse varje gång för evenemanget, säger Lina Edgar som driver Annas Café tillsammans med sin mamma Ewa Edgar.

Kvällen inleddes med en modevisning där Capri Collection hade med sig fyra mannekänger som visade upp deras höst- och vinterkollektion.

- Vi har kläder för tjejer i alla åldrar, vi har kunder från 16-85 år. Ikväll visar vi mycket festkläder och berättar hur man kan styla sina outfits på olika sätt, säger Jennie Hassinen från Capri Collection.

Läs mer i måndagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om