Underhållande höstfest för SPF

Nyligen träffades 150 SPF medlemmar från både Kinda och Ydre för att njuta av god mat och musik tillsammans i Höganlid.

SPF Kindas ordförande Arne Nilsson hälsade Odd Fellow Band välkomna. Foto: Monica Andersson

SPF Kindas ordförande Arne Nilsson hälsade Odd Fellow Band välkomna. Foto: Monica Andersson

Foto:

Kinda2017-10-06 10:30

SPF seniorerna i Kinda har nyligen haft en stor höstfest i Höganlid, Hycklinge. Det är en mångårig tradition att SPF vännerna från Ydre blir inbjudna till höstfesten.

Stor energi

Drygt 150 personer festade på den goda maten som föreningens egna matlag ordnat. Totalt var det elva damer o herrar som dukat och fixat med all mat och fika.

För storartad och uppskattad musikunderhållning stod Odd Fellow Band under ledning av Hans Sanden.

Ett stort bord med mycket vinster lockade till köp av lotter, vilka såldes med stor energi av Maj-Britt Pettersson och Veine Karlsson

Blandat program

Ordförande i Ydre SPF, Jan-Anders Bergqvist, informerade om vad som är på gång lokalt, och på distriktsnivå. Bland annat resor och anmälan till ett julbord. Han framförde också ett tack till värdföreningen för mat och underhållning, samt betonade vikten av vänskapen mellan föreningarna.

En nöjd ordförande, Arne Nilsson, avrundade eftermiddagen med lite info om vad som händer i vår omvärld. Bland annat så ska Kinda SPF stå som värd för nästa års distriktsmöte vilket sker i början av april i Höganlid.

Ordförande Arne Nilsson hälsade välkommen till nästa medlemsmöte på Stångågården i mitten av november, då det blir musikquiz med kantor Roland Sundin.

Lokalen fylldes av de 150 medlemmarna som tog sig till Höganlid och höstfesten.
Lokalen fylldes av de 150 medlemmarna som tog sig till Höganlid och höstfesten.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om