Välbesökt julkonsert i Horns kyrka

I en minst sagt fullsatt kyrka hade i söndags runt 280 personer samlats för att höra på skönsång. Det var nämligen tid för Källs Angels att hålla sin årliga julkonsert.

Källs Angels består av Frida Lumme och Anna Landucci.

Källs Angels består av Frida Lumme och Anna Landucci.

Foto:

Kinda2013-12-24 05:06


I Horns kyrka fick i söndags kväll många personer lyssna till när Anna Landucci och Frida Lumme framförde ett tiotal låtar. Till sin hjälp hade de en barnkör och ett husband bestående av Lina Edgar, Patrik Larsson, Ulf Herrström, Charles Roshamn och Frank Roshamn.
- Det var något extra ordinärt denna gång, kanske var det bandet. Det är något speciellt med julen, barnen och kyrkan, säger Anna Landucci och Frida Lumme efter konserten.
Att publiken var nöjd gick inte att ta miste på då applåderna nådde det höga taket i kyrkan.

Fjärde gången
När Anna Landucci framförde "O helga natt" eller då Frida sjöng "Ave Maria" var det så håret på armarna reste sig.
- Det var jättebra! Allt, sången och upplägget. Nu går jag hem med julkänsla, nu kan julen komma det är det bara snön som fattas, säger Matilda Flygt från Överum.
Det är fjärde året i rad tjejerna anordnar konserten och de utlovar under kvällen även ett femårsjubileum. Exempel på låtar som framfördes var "Gläns över sjö och strand", "Feliz Navidad", "Vit som en snö" och även ett flertal egenskrivna låtar, detta varvat med psalmer där hela kyrkan sjöng med.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om